VERZEKERINGEN

Particulier
Gedurende je hele leven loop je risico. Als kind schop je spelenderwijs een bal door de ruit van de buren. Wat later in je leven koop je je eerste auto. Je gaat op reis. Je koopt je eerste eigen woning, een caravan of boot. Al deze bezittingen wil je veilig stellen.

Samen kijken we naar je wensen en wat bij je past. Als er iets gewijzigd moet worden, houden we je verzekeringen opnieuw tegen het licht en maken aanpassingen gebaseerd op je nieuwe situatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!
Zakelijk
Als ondernemer loop je diverse risico's. Jij als zelfstandige of directeur-grootaandeel-houder, je bedrijf én inventaris zijn belangrijk, maar ook wil je je aansprakelijkheid en je personeel goed verzekeren. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ook kunnen we meedenken met je managementstijl / bedrijfsvoering om deze op de juiste wijze in te voeren in het bedrijf, zodat het ziekteverzuim van je personeel en jouw arbeidsongeschiktheid worden geminimaliseerd en preventief kunnen worden voorkomen. Wij staan in alle branches voor je klaar, van ZZP-er tot midden- en kleinbedrijf.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!
Zorg
Ziek zijn is niet leuk. Dan wil je je focussen op beter worden en niet bezig zijn met de kosten en of je wel de juiste verzekeraar hebt. De basis- verzekering is bij iedereen gelijk, maar daarnaast is er een scala aan mogelijkheden bij diverse verzekeraars, plus verschillende aanvullingen per verzekeraar.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij wel! We maken vergelijkingen op basis van je wensen, zoals tandarts, fysio of hulpmiddelen, en diepen de voorwaarden voor je uit.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!
Leven

Je staat het liefst niet bij je overlijden of dat van je partner of kinderen stil, maar je wil je nabestaanden wel verzorgd achterlaten. Het maakt daarbij niet uit of je een woning huurt of hebt gekocht, een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering is dan onmisbaar. Ook het in leven blijven kan je verzekeren; heerlijk als appeltje voor de dorst als je met pensioen gaat of ter aflossing van een schuld op je hypotheek.

Voor een vrijblijvende berekening voor een uitvaartverzekering bij Ardanta Verzekeringen kunt u klikken op deze inventarisatietool.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

NIEUW!
 • De Arie Vos-
  Verzekeringsapp!
Download in de Apple App Store
Download in de Google Play Store
OPENINGSTIJDEN
 • Maandag t/m donderdag:
  09.00 uur - 12.30 uur
  13.30 uur - 17.00 uur

  Vrijdag:
  09.00 uur - 12.00 uur

SOCIAL MEDIA

Copyright © 2018 HET ONTWERP vormgeving