HYPOTHEKEN

Hypotheken

Je hebt een prachtige nieuwe woning gezien en je wil weten hoeveel je kunt lenen. Of je wil een verbouwing of schenking regelen. Ook kan je huidige hypotheek niet meer bij je passen en wil je een wijziging hierop, zoals het wijzigen van de aflosvorm of een rentewijziging tussentijds omdat je te veel rente betaalt. Ook bij ontslag of andere persoonlijke omstandigheden kan het noodzakelijk zijn dat je hypotheek dient te worden gewijzigd.

Wij helpen je met deze zaken en kunnen je adviseren. Voor al je vragen kun je bij ons terecht!

Werkwijze
Hieronder het stappenplan voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek of een wijziging op je bestaande hypotheek:
AFSPRAAK EN INVENTARISATIE
Tijdens de eerste afspraak nemen we je wensen en doelstellingen door en bekijken we een voorlopige haalbaarheid op basis van je inkomen/pensioen en vermogen. Dit werken we uit met een persoonlijk klantprofiel.
FINANCIEEL PLAN
Indien je verder wenst te gaan met een advies door ons kantoor, dan gaan we hiermee aan de slag. We werken, met je klantprofiel als uitgangspunt en nadat we alle gevraagde papieren van je hebben ontvangen, een adviesrapport uit. Dit wordt tijdens een vervolgafspraak met je doorgenomen. Ook vergelijken we je huidige hypotheek met diverse andere aanbieders en hun voorwaarden.
OFFERTE
Wanneer de keuze is gemaakt voor een geldverstrekker, gaan we de offerte aanvragen. Mochten we meer informatie van je nodig hebben, dan laten we het meteen weten. De offerte die volgt nemen we met je door en begeleiden je in de weg naar de notaris.
AFHANDELING EN NAZORG
Na het afsluiten en passeren van je hypotheek bij de notaris, blijven wij het aanspreekpunt voor al je vragen. Ook als er op het gebied van wet- en regelgeving iets verandert, nemen wij contact met je op. Je hebt er dus geen omkijken meer naar!
NIEUW!
 • De Arie Vos-
  Verzekeringsapp!
Download in de Apple App Store
Download in de Google Play Store
OPENINGSTIJDEN
 • Maandag t/m donderdag:
  09.00 uur - 12.30 uur
  13.30 uur - 17.00 uur

  Vrijdag:
  09.00 uur - 12.00 uur

SOCIAL MEDIA

Copyright © 2018 HET ONTWERP vormgeving